Syömiset ei ole mennyt niinkuin normaalilla ihmisellä pitäisi. Viime päivien aikana kalorit jäänyt reilusti alle kahdensadan. Palaan taas samoihin rutiineihin, kuin vuonna 2010. Silloin se oli yhtä helppoa. Liian helppoa. Paino vain putoaa ja putoaa. Mutta pidän siitä. Nautin. Ekstaasissa. Ei koskaan mitään liian hyvää ilman outoja sivuvaikutuksia. Sinä päivänä, kun sain tiedon, että pääsen kouluun, iski myöhemmin paniikki. Miksi kukaan haluaisi edes tutustua minuun, kun näytän tältä. Miksi minun pitäisi olla se lihava ystävä? 

2010 Talvella säikähdin. Tajusin yhtenä koulupäivänä, että kaikki kaverini ovat hyvin laihoja. Minä olin taas se lihava kaveri. Ja yhdessä hetkessä päätin muuttaa sen kaiken. Ja onnistuinkin siinä melko hyvin. Paino tippui nopeasti. En enää käynyt syömässä ruokalassa, kotonakin uppouduin mieluummin kirjan ääreen, kuin syömään. Liikuntaa ei oikeastaan tarvinnut pahemmin harrastaa, paino tippui hyvin luonnostaan syömättömyydellä. Kas kummaa.

9 Viikkoa koulun alkuun. Ja 9 viikon päästä saatan tavata ihmisen, ihmisen, joka saa henkeni salpautumaan. Enkä jaksa odottaa hänen ilmettä... 


Comments (2)

On 27. kesäkuuta 2012 klo 22.50 , FF kirjoitti...

Hmm... Hassua, mitemn osa yekstistä kuulosti aivan mun omilta rutiineilta ... ja päiväkirjalta -.- :D-
Tsemppiä sulle,
jään seurailemaan !

 
On 27. kesäkuuta 2012 klo 22.54 , Nana kirjoitti...

Mm, ehkä se kertoo miten sh vaikuttaa ihmisiin jollaintavalla hyvin samankaltaisesti :P Tsemppiä myö sulle :)