Tässä tämän postauksen jatko-osa. Eli tässä siis viikonajalta tilastoja:


Syömingit:
7 kuppia Kahvia
12 Glucomannan tabletteja
6 Omenaa
2 dl Juuresliemikeittoa
1 Piltti
1/2 dl ananasta
1/2 dl Vihersalaattia
3 Annosta Puuroa
1,5 dl Pilttismoothie
Annos Kasvismuhennosta
Annos Kasvissosekeittoa
1 Tumma Geishapatukka


Kalorit yhteensä: 1536 / 7 päivää
Eli jos päivässä pitäisi syödä 1800 kcal, viikonaikana pitäisi tulla 12 600 kcal. Vajausta jäi siis viikonaikana reilu 6 päivää. Kahvia normiviikkoon nähden hieman vähemmän, laksatiivienkin käyttö jäi tältä viikonlta, kun kaappi ammotti tyhjyttään.

Viikonaikana tuli käytyä pari kertaa jumpassa ja pyöräilemässä, mutta sykemittari ei toimi, joten kulutusta on tapahtunut kaikkea 700 - 2000 välillä viikonaikana, ehkä.
Oksentamisesta en päässyt tälläkään kertaa eroon, halailin vessanpönttöä viikonaikana 11 kertaa. Tuloksena kitalaki rakkuloilla, kurkku arka ja käheä.

Painosta en tiedä yhtään, kuinka paljon se tippui viikolla. En uskaltautunut vaa'alle ennen, enkä ole vieläkään uskaltanut nousta. Toisaalta se ei anna oikeaa lukemaa muutenkaan, hermostuksissani pyöräytän sitä mittaria näyttämään aina jotain +10-20 kg enemmän, kuin todellinen paino, enkä suostu katsomaan kuinka paljon se näyttää liikaa. Uskon että se on todellinen paino, kun olen antanut sille hieman alkustarttia, en usko että se toimii oikein, jos aloitan nollasta.En itseasiassa edes tiedä milloin olisin punninnut itseni vaa'an oikeilla luvuilla.

Minkä diagnoosin antaisit minulle?


Comments (0)