Nyt tulee uusi teksti nopeasti, ehkä turhankin hätäisesti, mutta en vain malttanut. Kuten hetki sitten Levottomat jalat postauksessa, olen ollut taas levoton vailla paikkaa taikka rauhaa. Ja tämä levottomuus yleensä synnyttää jonkunasteisen masennuskohtauksen, jolloin kaikki huonot ideat tulevat. Tälläkin kertaa levottomuus astui syrjään saatuani taas päähänpiston. 

Mulla on ollut muutama KevytKokki-lehti jostain vuodelta 2007, ja niissä on ruokareseptejä, joissa mainitaan suoraan annoksen ja koko reseptin kalorimäärä. Tässä lehdessä käytännössä kaikki reseptit on alle 500 kcal, ja joku 30 - 40% on 200 kcal tai alle. Luin muiden blogipäivityksiä ja iski se pakottava tarve hallita omaa olemustaan. En kestä enää peiliäkuvaa olohuoneessa tällaisena. Joten reippaasti, otin lehdet käteen ja leikkasin melkolailla kaikki reseptit irti jotka olivat 200 kcal tai alle.



Ja alan koostaa niistä itselleni kansiota, jotenkin se on itselle miellyttävämpää hallita itseä ohjeilla. En voi liikaa antaa mennä mielihalujen mukaan, mielihalut ovat vieneet minut tähän ruumiiseen. Haluan sen toisen ruumiin. Haluan sen ruumiin jossa voin puristaa sormeni hauiksen ympärille. Haluan ne reidet, jotka ovat kaukana toisistaan. Haluan sen hauraan olemuksen, haluan käpertyä pieniin koloihin piiloon.



Comments (0)