Oon ollut kotona useamman päivän, koulusta on ollut etäpäiviä. En oikeen osaa viihtyä koko päivää kotona. Se purkautuu usein sillä, etten tiedä miten päin olisin, hakkaan päätä seinään, syön kolmen ihmisen edestä ja ahdistun. Mutta nyt olen saanut viihdytettyä itteäni kehittämällä ihan uudet rituaalit. Olen muuttanut asumaan sänkyyn.

Herään 8 tienoilla. Ensimmäisen kerran herään kyllä jo 05.30 mennessä, koska arkipäivien herätys soi 05.15-05.30 riippuen päivästä. Hyvä tietää, ettei unirytmi ole sillä pilaantunut, ettei ole koulussa tarvinnut käydä.

Vessareissun jälkeen kuuluu joka aamuiseen rituaaliin käydä kahdella vaa'alla. Toinen on digitaalinen, toinen "mekaaninen". Digitaalisesta loppui tänään paristo, ja mulla menikin 10 minuuttia pannikinomaiseen etsimiseen mistä saan lainattua siihen patterin. Miksi juuri sinäpäivänä, kun kaupat on kiinni?

Tässä vaiheessa nappaan pöytäkoneen päälle, luen uutiset lukuisilta eri nettilehtisivustoilta, käyn selaamassa pari-kolme eri huumorikuvasivustoa ja sitten siirryn pelaamaan. Pelaan mielialasta riippuen Sims 3:sta tai Diablo 3:sta. Omistan lukuisia muitakin pelejä, mutten ole jaksanut avata niitä pitkään aikaan. Portal houkuttelee silloin tällöin, Alice in Madness myös, Mystikin on jäänyt viimeaikoina..

Pelattuani parisentuntia, siirryn sänkyyn. Nostan läppärin ja laitan musiikin soimaan ja alan lukemaan. Vähän riippuu mitä luen, saattaa yhtäkkiä vierähtää pari-kolme tuntia. Viimeajat olen lukenut pääasiassa syömisvammailuun liittyviä kirjoja.

Loppu päivä meneekin siinä, että vuorottelen kirjaa ja läppäriä. Luen pakonomaisesti uutisia, käyn epätoivoisesti katsomassa onko mitään uusia kuvia tullut, ja käyn urkkimassa olisiko joku päivittänyt blogiansa. Jossain vaiheessa saatan ottaa koomapäikkärit, mutten aina. Toisinaan siirryn pöytäkoneelle pelaamaan vielä hetken. Sen tavan olen saanut, että puol 8 käyn arkisin katsomassa Salkkarit. Myönnän katsovani vain siksi, että yhdelle hahmoista on kai kehittymässä anoreksia. Pöytäkoneen nappaan kiinni 8 jälkeen ja sen jälkeen siirrynkin läppärin syliin.
 
Nukkumaan siirryn keskiyön tienoilla, viimeistään kun kello näyttää 01.30 pakotan nukkumaan. Nukahdankin kahden peiton, 7 tyynyn, kirjakasan, pehmolelun ja kännykän kanssa sänkyyn. Läppärin jaksan sentään vielä siirtää kirjahyllyyn odottamaan aamua. Kännykkä on tärkeä siksi, että Spotifyn kautta mulla soi musiikki koko yön.

 Ja saatan syödä joskus jossain välissä. Jotain pientä. Ehkä. Ja saatan myös lähteä juoksulenkille 23 aikaan.

Comments (2)

On 4. marraskuuta 2012 klo 5.02 , Peppiina kirjoitti...

Ihastuin blogisi ulkonäköön! :D
Ihana<3

 
On 4. marraskuuta 2012 klo 10.34 , Nana kirjoitti...

Kiitos Peppiina, tykkään tästä myös todella paljon :)